Open deur en infomomenten KSO '24

OPENDEUR WONDERLUST

OPENDEUR DKO & KSO op zaterdag 4 mei 2024
Thema: " WONDERLUST "

Op zaterdag 4 mei '24 stelt de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten, DKO en KSO, haar deuren van 9.30 uur tot 17.00 uur voor jou open.
Stap binnen in onze leslokalen en atelierruimtes via Capucienenlaan 8 of Nieuwbeekstraat 3, Aalst en LAAT JE VERWONDEREN dit jaar. 

Voor het Kunst Secundair Onderwijs (KSO) = tieners met lessen op weekbasis, zijn alle leerkrachten van de algemene basisvakken en de specifieke kunstvakken aanwezig.
De ateliers Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) = kinderen vanaf 1ste leerjaar, tieners en volwassenen, zijn een hele dag aanwezig, ook sommige buitenateliers DKO verhuizen die dag voor 1 keertje naar de hoofdschool op de Capucienenlaan 8 te Aalst. Je kan iedereen aan het werk zien.

Kom ook genieten van een hapje en een drankje. Je proeft zo onze Academiesfeer! De bar zal openen om 11 uur

KSO start die dag ook met digitaal aanmelden voor het schooljaar 2024 - 2025 (via PC/GSM, vanaf 9.30 uur) aangezien de plaatsjes beperkt zijn in het dagonderwijs van maandag tem vrijdag.
Er zullen een aantal PC's aanwezig zijn op school, in de bib, voor mensen zonder toegang tot een PC/Internet.
Voor meer info hierover: zie onze website www.academiebk-aalst.be en kies "KSO - aanmelden"

Kriebelen je vingers die dag en wens je je in te schrijven in het DKO? Zij starten met inschrijven vanaf 1 juli '24 (online)
Huidige DKO leerlingen kunnen zich reeds herinschrijven vanaf 1 juni '24 (online)
Voor meer info hierover: zie onze website www.academiebk-aalst.be en kies "DKO - inschrijven"

Wens je meer info over onze school? Geef ons een seintje of kom eens langs.

INFO-momenten voor geïnteresseerde leerlingen en hun ouder(s) '24-'25 in het KSO:

Kies je infomoment > voor geïnteresseerde leerlingen en ouder(s) > vooraf inschrijven VERPLICHT

Er zijn 2 info momenten (worden gegevens door de directie) op onze opendeurdag op zaterdag 4 mei 2024 voor geïnteresseerde nieuwe leerlingen en hun ouders:

- zaterdag 4 mei ’24 om 11u, op onze school (C gebouw, lokaal C11/12, eerste verdieping, ca. 1u)
- zaterdag 4 mei ’24 om 14u, op onze school (C gebouw, lokaal C11/12, eerste verdieping, ca. 1u)

Er zijn drie nog  info-momenten in mei '24 en juni '24 voor zowel nieuw aangemelde leerlingen / geïnteresseerden en hun ouders, als huidige ABK leerlingen van 3 of 4 KSO, samen met hun ouders.

-dinsdagavond op 14 mei '24 om 19u (voor huidige leerlingen van de school (ca. 1 uur) +  eventuele nieuwe toekomstige leerlingen, en hun ouders, mits niet anders mogelijk)
-zondagmiddag op 9 juni '24 om 13u: (uitsluitend voor nieuwe toekomstige leerlingen, ca. 1,5 uur)+bezoek mogelijk aan alle eindwerken 6de jaars.
-vrijdagavond op 21 juni '24 om 19u: (uitsluitend voor nieuwe toekomstige leerlingen, ca. 1,5 uur)

Tijdens schooljaar '24-'25 is er een allerlaatste info-avond voor alle NIEUWE & ingeschreven leerlingen en hun ouder(s)
op maandag  9 of 16 september Met een keuze tussen 17u of 19u.
Deze avond schijnt ook licht op alle praktische afspraken van de school en de werking van meerdaagse uitstappen en andere. Dit info-moment wijkt inhoudelijk fel af van alle andere algemene info-momenten en geeft gerichte info. Dus je inschrijven voor (ook) dit infomoment is een absolute aanrader als je effectief bent gestart bij ons op 1/9.


Inschrijven voor één of meerdere info-avonden is verplicht: https://forms.office.com/e/knEPr0LXuA of scan de QR code (infomoment)


De presentatie van een vorig algemeen online infomoment '23-'24  (algemene info over de nieuwe richtingen) kan u alvast hieronder raadplegen ook, mocht u niet beschikbaar zijn op het moment zelf of op onze opendeurdag '24.

Online presentatie van voorgaande info momenten:

Voor de presentatie (druk hier)