Infomomenten

BESCHIKBARE INFOMOMENTEN:

Er zijn momenteel nog 2 infomomenten met beschikbare plaatsen:

-4 juni ’23 om 10.30 uur, op de school
-22 juni ’23 om 19 uur, online en live vragen stellen is mogelijk

Een info-moment omvat een algemene introductie van de school+ een woordje uitleg van de directie, met daaropvolgend een specifieke uiteenzetting per richting, begeleid door vakleerkrachten. In groep krijgen jullie de desbetreffende lokalen te zien. Nadien is er ruimte tot individuele vragen mits van toepassing, alsook vragen voor de leerlingenbegeleiding kunnen aangekaart worden op dat moment.

Inschrijven voor een infomoment is uiteraard verplicht: https://forms.office.com/e/knEPr0LXuA of scan de QR code (infomoment)
De presentatie van het vorig online infomoment kan u alvast hieronder raadplegen ook.

...MAAR EERST VERPLICHT AANMELDEN:

Voor alle richtingen zijn de klasgroepen maximaal 16 leerlingen groot. Dit houdt het pedagogisch comfort voor iedereen hoog. 
De inschrijvingen verlopen volgens de chronologie van de aanmelding. Deze starten ten vroegste vanaf zaterdag 6 mei 2023 9u30, voor het schooljaar 2023-2024.
Vroeger dan dit tijdstip zal het document niet actief staan. Reserveer je plek in één van onze klassen (enkel zo maak je kans op een plek op onze school in het kunst secundair onderwijs)
We hopen dat iedereen op deze manier een plekje kan bemachtigen op onze snelgroeiende school. 

Aanmelden kan énkel digitaal via dit aanmeldingsformulier: https://forms.office.com/r/DCYupN96km of scan de QR code (aanmelden)
 

AANMELDING VERVOLLEDIGEN:

Een KSO inschrijving vervolledigen tijdens de zomermaanden is énkel mogelijk na vooraanmelding -> idem link of QR code AANMELDEN
Je dient dus op de aanmeldingslijst te staan (ongeacht welke richting of klas)
Openingsuren zomer: Van 1 t.e.m. 9 juli 2023 en van 21 augustus t.e.m. 31 augustus 2023:  van maandag tot vrijdag: 9 uur tot 16 uur en woensdag tot 12 uur.
Inschrijvingen vervolledigen is steeds op afspraak: tel. 053 /72 39 65

Aanmelden voor schooljaar '23-'24:

Aanmelden voor schooljaar '23-'24:

Inschrijven voor een infomoment:

Online presentatie van voorgaande info momenten:

Voor de presentatie (druk hier)

OPENDEUR zaterdag 6 mei 2023 (9u30-17u) NET GEMIST :-(

Op zaterdag 6 mei '23 stelt de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten, DKO en KSO, haar deuren van 9.30 uur tot 17.00 uur voor jou open.
Stap binnen in onze leslokalen en atelierruimtes via Capucienenlaan 8 of Nieuwbeekstraat 3, Aalst. 
Voor het Kunst Secundair Onderwijs (KSO)  zijn alle leerkrachten van de algemene basisvakken en de specifieke kunstvakken aanwezig.
Kom ook genieten van een hapje en een drankje. Je proeft zo onze Academiesfeer! De bar zal openen om 11 uur.